Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Design & New Media NL

Aansprekend uiterlijk

Bridgizz werkt nauw samen met vooraanstaande ontwerpers aan het opwaarderen van het bedrijfsimago van bekende merken en organisaties, zowel online als offline via verschillende media. Onze expertise richt zich primair op een diverse doelgroep: mensen uit verschillende culturen.

Dat doen we, óók op het gebied van design en media, door een brug te slaan tussen oost en west. Door te zoeken naar een fusie tussen het beste in oriëntaals en westers design. Dat brengen we tot uiting in media die een diversiteit aan mensen aanspreken.

Samen met onze partners zorgen we ervoor dat uw merk, uw organisatie datgene uitstraalt wat bij u past en bij de klanten die u wilt bereiken. Dat we daarin goed slagen, blijkt misschien uit onze prijswinnende oplossingen.

Bridgizz staat voor diversiteit in ondernemen en uitvoeren. De uitstraling van uw corporate identity laten wij graag aansluiten op de Communicatie- en Marketing doelstellingen van uw organisatie. Of u zich nu richt op Nederland of bezig bent met internationale projecten.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.