Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

I’m in Iftar

 

De Gemeente Amsterdam, ROC ASA en ROC Amsterdam in samenwerking met MELYOON en MOS stichting(Marokkaanse Ouderen Salon) presenteren:

I’M IN IFTAR, donderdag 25 augustus, 19.00-23.00, Rhône Congres & Party centre, Amsterdam 2011.

De Iftar avond staat in het kader van de I’M IN campagne vanuit de Gemeente Amsterdam, ROC ASA en ROC Amsterdam. De campagne richt zich op leerlingen die twijfelen, denken te stoppen of al gestopt zijn met hun mbo-opleiding. De campagne heeft tot doel zoveel mogelijk jongeren te motiveren zich in te schrijven voor een passende vervolgopleiding voor het schooljaar 2011-2012.

I’M IN Iftar – 25 augustus 2011

Een belangrijk onderdeel van het zomeroffensief is de I’M IN iftar. De Iftar is op 25 augustus 2011 om 19.00 uur in Rhône Congres & Party centre. De avond wordt ingeleid door de Amsterdamse wethouder Andrée van Es (Wethouder Diversiteit). Tijdens de avond treden een aantal bekende entertainers op waaronder Rachid Larouz (Rayman is Laat), Samir Fighil (IsLama’s), de Kadro Music (Turkse muziek) en Dr.Johny Love& McAlderin (Holland Got Talent). De avond wordt gehost door Morad, de stem van Funx. Tijdens de avond wordt er een quiz gespeeld: “Ik hou van school “ waarin jongeren zullen debatteren met ouders over schoolkeuzes; waarbij diverse prijzen gewonnen kunnen worden.

Daarnaast zullen er I-Coaches aanwezig zijn die direct ondersteuning/informatie bieden aan de jongeren en hun ouders bij het kiezen van een passende opleiding.

Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht via www.amsterdam.nl/kiesjembo.

Het zomer offensief wordt ondersteund door oud voetballer Edgar Davids en Prinses Maxima.

———————————————————–
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chella Valkering.
T. 020-617 21 17 E. chella@cianogroup.nl | www.amsterdam.nl/kiesjembo