Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Interculturele Communicatie

Een netwerk van culturen

Een goed verhaal blijft verankerd in de hoofden van mensen. Van uw klanten, úw doelgroep. Bridgizz zorgt ervoor dat het verhaal over uw bedrijf, event of merk wordt onthouden, doorverteld en soms zelfs prijzen wint. We helpen u het verhaal rond uw product zó te vertellen dat uw publiek op het puntje van hun stoel blijft zitten. We doen dat met intelligente en innovatieve communicatiestrategieën. Ontwikkelen de middelen die uw doel effectief ondersteunen.

Bridgizz weet klanten te bereiken, ook als het Nederlands niet hun eerste taal is. Ook al draagt uw klant een tarboesj, een keppel, een tulband of helemaal niets op het hoofd. We praten één-op-één met mensen, of zetten grote evenement op poten voor doelgroepen met verschillende culturele achtergronden. Of we organiseren iets daar tussenin. Goed en doeltreffend communiceren is op elk moment een eerste vereiste.

Wie uw doelgroep ook is, Bridgizz geeft u praktische handvaten en biedt toegang tot een netwerk aan organisaties en personen in binnen- en buitenland. Wij helpen u op gelijk niveau met uw doelgroep in gesprek te raken. Zo ontstaat een uitgebalanceerde dialoog, waardoor ‘zij’ al snel ‘een van ons’ worden.

De expertise van Bridgizz op het gebied van diversiteit biedt u hierbij vele voordelen. Onze kennis en vaardigheden in Design en Media ondersteunen uw succesvolle communicatiestrategie of marketingcampagne. Wilt u weten over hoe we uw boodschap ook in het buitenland onder de aandacht kunnen brengen, kijk dan bij Global Projects.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.