Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Melyoon diner 1 juli 2016

A5 flyer Melyoon Liggend 20152

Graag willen wij u uitnodigen voor het iftar-diner “Melyoon” dat gehouden wordt op op 1 juli 2016 in Witboek Amsterdam.
Het iftar-diner wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Witboek en Bridgizz in het kader van180amsterdammers.nl.
Dit jaar focust Melyoon zich op 180Amsterdammers en het jaar van diversiteit. Amsterdam is een stad waar veel verschillende mensen zich vrij voelen. Vrij om te zijn wie ze echt willen zijn. Te schrijven wat ze willen schrijven, of te zeggen wat ze willen zeggen. Waar men ook vandaan komt. Deze mate van vrijheid en tolerantie maakt al sinds de 17de eeuw deel uit van het DNA van de stad. Dit jaar vieren we de diversiteit van onze stad. Dit doen we door 180 verhalen, van 180 Amsterdammers te verzamelen. 180 Amsterdammers, afkomstig uit 180 verschillende landen, die ieder vertellen over hun Amsterdam. We willen stilstaan bij wat ons verbindt en niet bij dat wat ons uit elkaar drijft . Dat is Melyoon!

Melyoon voorziet deze doelgroep van zowel inhoud als actie. Het woord “divers” benadert Melyoon vanuit de breedste zin van het woord. Melyoon is voor iedereen die hunkert naar een positieve insteek en een toegankelijke manier van informatievoorziening. Het is van en voor hen die gestimuleerd en geïnspireerd willen worde, zowel  in hun persoonlijke ontwikkeling als in de maatschappij. Melyoon gelooft dat de samenleving alleen kan groeien als verhalen van binnenuit worden benaderd. Melyoonpraat niet over, maar met mensen! Melyoonbevat een prettige mix van ondernemers, creatievelingen, change -agents (need-to-meet), nieuws en achtergronden (need-to-know) en verdieping en ontspanning (nice-to-know).

Diverse partners en sponsoren ondersteunen dit initiatief. Daarom wordt er een iftar-diner georganiseerd om al onze netwerken en kennis bij elkaar te brengen. Naast het iftar-diner, worden er diverse lezingen/speeches gegeven en is er ruimte voor discussie en debat.

Het iftar-diner zal plaatsvinden aan de Sara Burgerhartstraat 1 te Amsterdam op vrijdag  1 juli van 21:00 tot 23:00uur. Tijdens de bijeenkomst wordt in een multiculturele sfeer gezamenlijk een diner genuttigd en houden diverse sprekers een toespraak.

U kunt zich aanmelden door het formulier hier in te vullen. Aanmelden klik hier.

In verband met reserveringen stellen wij het zeer op prijs als u vóór 30 juni aangeeft of u al dan niet aanwezig zult zijn.

Voor actuele informatie over dit evenement of voor andere informatie kunt u ons mailen naar:info@stichtingwitboek.nl of bellen naar 020 785 63 35.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 1 juli 2016.

Met een vriendelijke groet ,

Stichting Witboek & Bridgizz
Ibrahim Özgül & Ahmed Larouz