Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Melyoon Iftar 2013

Melyoon Focust zich op een divers Nederland en voorziet deze doelgroep van zowel inhoud als actie. Het woord “divers” benadert Melyoon vanuit de breedste zin van het woord.

Melyoon is voor iedereen die hunkert naar een positieve insteek, toegankelijke manier van informatievoorziening, en gestimuleerd en geïnspireerd wil worden om te groeien in zijn eigen leven en daarmee in de maatschappij. Melyoon gelooft dat de maatschappij alleen ten positieve kan groeien als verhalen van binnenuit worden benaderd. Melyoon bevat een prettige mix van ondernemers, creativelingen, change agents (need-to-meet), nieuws en achtergronden (need-to-know) en verdieping en ontspanning (nice-to-know).

Diverse partners and sponsoren ondersteunen dit initiatief. Daarom wordt een iftar georganiseerd om alle onze netwerken bij elkaar te brengen, verbindingen leggen, van een gezamenlijk iftar te kunnen genieten en met een breed netwerk kennis te laten maken.
Naast het iftar-diner, worden er diverse lectures gegeven, debat en is er weer volop de gelegenheid om te netwerken.

Entree: Euro 15

Het aantal plaatsen voor het diner is beperkt. Daarom raden wij u aan uw kaartjes op tijd te reserveren via de volgende link:

http://melyoon.eventbrite.com/

Voor actuele informatie over dit evenement of voor andere informatie kunt u onze facebook pagina: raadplegen:
www.facebook.com/Melyoon1

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 16 juli.

Met vriendelijke groet,
Namens het Melyoon team

Ahmed Larouz

Related Posts