Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Melyoon

Het diner /iftar wordt georganiseerd in samenwerking met het grote ondernemersnetwerk Hogiaf, de internationale netwerkorganisatie The Cedar Network, network organisatie TANSMarokko Fonds, Business gids FinqomPasa HorecaMeram RestaurantRoyal Jordanian, de Rhone Congres Party CentreBridgizz en Ciano Group.

Melyoon Focust zich op een divers Nederland en voorziet deze doelgroep van zowel inhoud als actie. Het woord “divers” benadert Melyoon vanuit de breedste zin van het woord. Melyoon is voor iedereen die hunkert naar een positieve insteek, toegankelijke manier van informatievoorziening, en gestimuleerd en geïnspireerd wil worden om te groeien in zijn eigen leven en daarmee in de maatschappij. Melyoon gelooft dat de maatschappij alleen ten positieve kan groeien als verhalen van binnenuit worden benaderd. Melyoon bevat een prettige mix van ondernemers, creativelingen, change agents (need-t-meet), nieuws en achtergronden (need-to-know) en verdieping en ontspanning (nice-to-know).

Diverse partners and sponsoren ondersteunen dit initiatief. Daarom wordt een iftar georganiseerd om alle onze netwerken bij elkaar te brengen en van een gezamenlijk  iftar te kunnen genieten en met een breed netwerk kennis te laten maken.

Naast het iftar-diner, worden er diverse lectures gegeven, debat over politiek en ondernemerschap en is er weer volop de gelegenheid om te netwerken.

Voor actuele informatie over dit evenement of voor andere informatie kunt u ons mailen naar: info@melyoon.nl