Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Road Show Marokko

Initiatief van: Bridgizz, samen met Nederlandse partners op het gebied van design, marketing en internet, zoals Koeweiden Postma, Byelex, BrandNew en PicoPoint.

Doel: De kennis van Nederlandse bedrijven op deze gebieden onder de aandacht brengen van relevante Marokkaanse bedrijven in Casablanca en Rabat, om te komen tot samenwerking, een uitwisseling van creatieve ideeën en wederzijdse inspiratie.

Aanpak: Bezoekers van de Road Show krijgen in drie dagen tijd te zien wat Nederland kan bieden aan innovatie en creativiteit in design, marketing en internet. Dit gebeurt via presentaties, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Resultaat: De eerste Road Show werd gehouden in november 2008. 20 executive directors van diverse Marokkaanse bedrijven namen deel aan het evenement. De bedrijven kwamen vooral uit de bouwsector, projectontwikkelaars, toerisme en distibutie.

De roadshow heeft geleid tot diverse opdrachten op het gebied van Design en Branding. Bridgizz, BrandNew en Koeweiden Postma werken momenteel aan de re-branding van Ynna Holding.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.