Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

ZZP MOKUM MEET UP 9 NOVEMBER

blog6

ZZP MOKUM MEET UP 9 NOVEMBER

Op 9 november organiseren wij van 13:00 uur tot 14:30 uur als voorloper op de lancering van ZZP MOKUM een kleine bijeenkomst waar 20 á 30 zzp’ers aanwezig zullen zijn. Samen met onze inleider Jasper Etten, de grondlegger van de tijdelijke broedplaats De Plaatsmakerij te Amsterdam, bespreken we één van de belangrijkste thema’s voor zzp’ers, namelijk time management.

THEMA: TIMEMANAGEMENT

Wat is time management? Waarom is het zo belangrijk voor zzp’ers? Hoe zit het met jouw time management? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens het event. Herken jij jezelf hierin en wil je graag sparren met een aantal van je con-collega’s? Laat het ons dan z.s.m weten of je erbij bent. Wij zorgen voor de lunch en de aanvang is vanaf 12.30. We starten om 13.00 uur en sluiten af rond 14.30 uur. Er is volop de gelegenheid elkaar beter te leren kennen en met elkaar te sparren, dit allemaal in een informele setting. “Kennis is macht, maar kennis delen is kracht”.

SPREKER: JASPER ETTEN

Jasper Etten is zzp’er sinds 2006 en geeft op dit moment leiding aan de tijdelijke broedplaats De Plaatsmakerij. De broedplaats is begonnen als buurtinitiatief in het voormalig ING-complex en is uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke broedplaats van Amsterdam. Binnen het complex zitten veel (startende) zzp’ers en kunstenaars, die hij vaak helpt met hun vragen en zoektocht. Na jaren adviezen te geven over ondernemerschap aan architecten, richt hij zich tegenwoordig vooral op social design in de buurt, vaak gerelateerd aan vastgoed en de openbare ruimte. De Plaatsmakerij heeft mede tot doel levendigheid te brengen voor de buurt en verbindt kunst, ondernemers en buurtbewoners met elkaar.

LOCATIE: DE PLAATSMAKERIJ

Haarlemmerweg 506-516
1014 BL, Amsterdam
Ingang: gebouw D