Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

LANCERING ZZP MOKUM

blog2

LANCERING ZZP MOKUM

Op 29 november vindt de officiële lancering van ZZP MOKUM plaats. Een nieuw netwerk voor én door ZZP’ers in Amsterdam. Een netwerk waarbij de onderlinge band tussen zelfstandige professionals en andere kleine ondernemers (zzp’ers) in de gemeente Amsterdam wordt versterkt.

VOOR ÉN DOOR ZZP’ERS

Amsterdam ziet steeds meer ZZP’ers verschijnen. Als ZZP’er komt er veel op je af, van financiën, marketing en acquisitie tot regelgeving. ZZP MOKUM wil een platform creëren waar alle informatie voor ZZP’ers in Amsterdam terug te vinden is voor zowel de ervaren als de startende ZZP’er.

Naast een online kennisbank met informatie wil ZZP MOKUM ook een netwerk creëren waarbij de verbinding tussen ZZP’ers onderling wordt versterkt. ZZP MOKUM is daarmee een stedelijk on- en offline community/netwerk.

PROGRAMMA

Tijdens een bijeenkomst met inspirerende keynote sprekers en constructieve workshops kunnen ZZP’ers niet alleen hun netwerk, maar ook hun kennis verbreden. Tijdens de bijeenkomst komen thema’s aan bod zoals ‘Hoe ga je om met mindere tijden?’, ‘Hoe kunnen ZZP’ers krachten bundelen’, ‘Effectieve time-management’, ‘Waar zitten digitale kansen’.

Tijdens de bijeenkomst kunnen ZZP’ers elkaar op een informele manier beter leren kennen en leren van elkaars zakelijke kwaliteiten.

Het event biedt zowel de ervaren als de startende ZZP’er een uitgelezen kans om contacten te leggen buiten de gebaande paden. Het programma is zowel inspirerend als constructief.

Een greep uit het programma:

  • Van startende ZZP’er tot miljonair
  • ZZP’er en financiën op orde
  • Kansen voor ZZP’ers die krachten bundelen
  • Digitale kansen voor ZZP’ers

LOCATIE

De Hallen Amsterdam
Hannie Dankbaarpassage 47
1053 RT Amsterdam