Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Melyoon Dinner / Iftar Inspire Up 2018

Graag willen wij u uitnodigen voor de derde editie van het “Melyoon” event dat gehouden wordt op op 7 juni 2018 in de Rhone in Amsterdam.

DOWNLOAD HET PROGRAMMA HIER

Het Melyoon event wordt georganiseerd door Bridgizz in samenwerking met Meram restaurants,  ondernemersvereniging Westpoort, ondernemersvereniging Biz Nieuw West, Rhone Events en Congrescenter en ZZP Mokum. De iftar / het diner wordt gesponsord door Meram en Rhone.

Melyoon Focust zich op een divers Nederland en voorziet deze doelgroep van zowel inhoud als actiewoord “divers” benadert Melyoon vanuit de breedste zin van het woord. Melyoon is voor iedereen die hunkert naar een positieve insteek, toegankelijke manier van informatievoorziening, en gestimuleerd en geïnspireerd wil worden om te groeien in zijn eigen leven en daarmee in de maatschappij. Melyoon gelooft dat de maatschappij alleen ten positieve kan groeien als verhalen van binnenuit worden benaderd. Melyoonbevat een prettige mix van ondernemers, creatievelingen, change agents (need-t-meet), nieuws en achtergronden (need-to-know) en verdieping en ontspanning (nice-to-know).

Diverse organisaties (zowel de Non-profit als het bedrijfsleven) ondersteunen dit initiatief. Daarom wordt deze avond georganiseerd om alle onze netwerken bij elkaar te brengen, verbindingen te leggen en nieuwe vormen van verbindingen tot stand te brengen. Daarnaast worden er diverse lectures gegeven, debat, optredens en een netwerkborrel.

Melyoon is een onderdeel van het Inspire Up programma om de ondernemers en zzp’ers te stimuleren om groot te denken, innovatief te zijn en met elkaar verbinden. Diverse organisaties ondersteunen dit initiatief. Dit programma is gefaciliteerd door Gemeente Amsterdam Nieuw West.

Wij willen hierbij een bijdrage leveren aan het duurzaam versterken en ondersteunen van deze verbindingen. Kortom: een start van nieuwe initiatieven, nieuwe krachten en nieuwe verbindingen! Iedereen is WELKOM maar de focus ligt op ondernemers en zzp’ers.

Voor actuele informatie over dit evenement of voor andere informatie kunt u ons volgen via onze facebook pagina raadplegen: www.facebook.com/melyoon1

Aanmelding via hier (eventbrite) is VERPLICHT. Er zijn maar beperkt aantal plaatsen ivm de iftar. Op = Op.
Alle namen (van introducees of van een groep) dienen ingevuld te worden.

DOWNLOAD HET PROGRAMMA HIER

Hopelijk mogen wij velen van u begroeten op 7 juni! We kijken uit naar uw komst.

Melyoon vriendelijke groet,
Namens de organisatie en partners

Ahmed Larouz
Directeur Bridgizz

Related Posts