Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Bont voor Dieren campagne

Duizenden posters zullen door heel Amsterdam worden gehangen met daarop actrice Georgina Verbaan en social entrepreneur Ahmed Larouz. Zij maken op de poster een statement waar niemand omheen kan. De eerste posters zullen voor Paradiso opgehangen worden door Georgina Verbaan en Ahmed Larouz.

Veel bontkragen worden gemaakt van de vacht van twee of meer vossen of wasbeerhonden. Deze dieren worden in landen als China onder erbarmelijke omstandigheden gehouden en uiteindelijk anaal geëlektrocuteerd of zelfs levend gevild, enkel voor hun vacht. Bont voor Dieren heeft het vreselijk dierenleed achter de bontkraag visueel laten uitwerken. Met het ophangen van duizenden shockerende posters hoopt de organisatie de jongeren te bereiken die zich vaak niet realiseren dat er een wasbeerhond of vos op een gruwelijke manier aan zijn einde is gekomen voor de mode.

We hebben u hulp ook nodig, want u kunt meehelpen door de poster ‘digitaal te verspreiden op Facebook of zelf de poster uit te printen en op te hangen voor bijvoorbeeld het raam.