Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Bridgizz partner van Ramadanfeest Brussel

FB-RMDN

De Brusselse organisatie Citizenne en haar partners vieren dit jaar de ramadan op een unieke manier. Met het tweedaagse Hospitality Festival in het Elisabethpark en hospitality dinners en iftars overal in de stad. Bridgizz is als adviseur en partner betrokken bij het Ramadanfeest. 

De ramadan is een maand van geven en delen. Van ontmoeting en solidariteit, van open deuren en feestvieren. Deze waarden spreken alle Brusselaars aan en dus is de ramadan de ideale periode voor verbinding. Citizenne en haar partners grijpen deze unieke vibe aan om mensen samen te brengen rond deze gemeenschappelijke waarden en van en met elkaar te leren.

Iedereen is welkom op 26 en 27 mei

Op 26 en 27 mei slaat Citizenne haar tenten op in het Elisabethpark bij Bar Eliza om er samen feest te vieren, te genieten van een heerlijke couscous, te debatteren, straffe madammen en meneren aan het woord te laten en betoverende muziek op je los te laten. Zin in een van onze workshops? Kijk je uit naar een boeiende boekvoorstelling? Of benieuwd naar de gesprekken die we samen met partners organiseren?

Een maand lang activiteiten

De hele maand lang vinden er ook hospitality dinners en iftars plaats en stellen mensen hun huizen open. Zo zijn er Malika, Khadija, Souad en vele andere vrouwen die met veel plezier samen met hun gezin de deuren voor jou openzetten. Je bent er welkom om samen met hen de maaltijd te delen, vlak na zonsondergang.

Feestelijke afsluiting voor iedereen op 25 juni

Om het Ramadanfeest in stijl af te sluiten, vieren we nog een laatste keer feest tijdens het Plazey festival in het Elisabethpark op 25 juni. Het Suikerfeest wordt een afsluiter van formaat met eten, muziek en randanimatie.

Kom langs. Laat je verrassen. Want bijzonder wordt het zeker.

Ga naar http://ramadanfeest.be voor meer informatie.