Scroll Top
Notweg 32 ● 1068 LL Amsterdam

Maak je stad

maakjestad

Amsterdam is de meest innovatieve stad van Europa. We lopen in Amsterdam voorop met slimme, sociale en creatieve oplossingen voor een beter leven in de stad.

Naast de eer krijgt Amsterdam een geldprijs. En die prijs is voor alle Amsterdammers omdat we de samen de stad maken. We geven hier o.a. handen en voeten aan met de Maak je Stad Academie. Tijdens deze eerste editie maak je kennis met organisaties die zich bezighouden in de wereld van onderop en kan je de ‘ervaren stadmakers’ het hemd van het lijf te vragen. Ook zijn er workshops over crowdfunding en communicatie. Verder zullen de programmapartners aanwezig om mee in gesprek te gaan over sociale en digitale innovatie in de stad.

Korte inleiding (Engels) zal gegeven worden door Daniela Patti en Levente Polyák, co-founders van Eutropian. Hun boek Funding the Cooperative City: Community Finance and the Economy of Civic Spaces” komt in september uit maar ze zullen al een aantal van hun ervaringen delen. Marrije Prins en Angelo Bromet zullen hierop reflecteren.

Lees meer over Maak je Stad

Related Posts